onsdag 30 juli 2014

Tips om Give Away!

Måste ju dela med mej av detta. Många av er som läser vet säkert redan om Swatch And Learn's give away, men för er som inte vet kommer lite info här. Mary som har bloggen firar 4 år och har en stor give away där hela OPI's Nordic Collection ingår. Vet att chansen är ganska liten att vinna, men en måste ju försöka i alla fall. 

Win the OPI Nordic Collection SwatchAndLearn Giveaway

Grön Onsdag: China Glaze - Tounge & Chic

Grön Onsdag! Woop Woop!! Grön ligger i topp tre på min lista över favoritlackfärger. Och här kommer ett av de absolut snyggaste gröna jag har. Älskar verkligen såna här mörka, vampiga lack. Tounge & Chic från China Glaze Autumn Nights-kollektion är ett mörkt turkosgrönt lack med lite skimmer i. Det var inga problem att lacka med, täckte fint på två lager. Det är så fint så här kommer en bildkavalkad!







måndag 14 juli 2014

Blå Måndag: OPI - Swimsuit...Nailed It!

Måndag idag, min första riktiga semesterdag och den firas med att visa ett mycket vackert lack. Såg att Tove visst tagit semester, men det hindrar inte mej från att tagga Blå Måndag ändå. Har sett i min blogfeed att jag inte är ensam heller. :-) 
Hade detta lack som bas i gårdagens NailArt. Det är alltså Swimsuit...Nailed It! från OPI jag tänkte visa upp idag. Ett helt otroligt vackert, skimrande blått lack med en lätt känsla av folie-finish. Konstig mening? Hoppas ni fattar vad jag menar. Hade inga som helst problem med lackningen av detta, dock var det något skirt så tre lager fick det bli. Torkar snabbt utan krusiduller. Har jag sagt att jag älskar blå lack?








söndag 13 juli 2014

NailArt Sunday - Stars'n'Stripes.

NailArt Sunday! Ja, va kul. Det var verkligen hur längesen som helst som jag var med. Det var längesen jag bloggade här över huvud taget, förutom igår, men nu har jag semester och mer tid. Lite kul ändå, en del drar ner på bloggandet under semestern, jag gör tvärtom.

I alla fall, on to the NailArt. Förra fredagen var det ju 4th of July, Amerikanska nationaldagen, och det firade jag på naglarna. Stars'n'Stripes style. Vänterhanden var blå med "stjärnor" och högerhanden röd-och-vitrandig. Fick många positiva kommentarer för detta och jag gillade verkigen den här nailarten. Lacken jag använde mej av var Swimsuit...Nailed It! (blå), Animal-istic (röd) och Alpine Snow (vit), alla från OPI. Kan tillägga att det var 50 st stjärnor och 13 ränder, nörderi på hög nivå alltså! ;-) 
(Dåliga bilder tyvärr, skyller på ovan kameraman.)






lördag 12 juli 2014

OPI - Vant to bite my Neck?

Vant to Bite My Neck? från OPI's Euro Centrale-kollektion är ett djuplila cremelack. Det känns väldigt mycket höst men jag gillar ändå att ha det på nu, mitt i supervarma sommaren. Jag är ju en sucker för lila lack. Det gled på bra utan några som helst problem. Skulle kunna klara sej på ett lager, men jag körde på två ändå + topplack.