lördag 2 augusti 2014

Lackförvaring.

Häromdagen kom jag på att jag ville ha nån bra reseförvaring för mina lack. Tar gärna med mej några stycken när jag åker nånstans, långt bort eller kort spelar ingen roll. Jag kan ju få för mej att jag vill byta färg på naglarna liksom. Googlade en hel del och såg många fina förvarings-lösningar, dock främst fasta såna. Och det fanns en himla massa fina såna också så jag tänkte att jag delar med mej av några favoriter:


På tumblr hittade jag den här fina lösningen: nagellackshyllor på sidan av en vanlig bokhylla. Smart, platsbesparande och mycket snyggt. Definitivt värt att lägga på minnet till framtiden. Notera de två ALEXarna där bakom, många lack i dem också skulle jag tro.

Fortsätter lite på bokhylle-temat:


Här är det en enkel bokhylla, typ BILLY, som fått en make over. Hon har lagt till fler extra hyllplan i en form av trappkonstruktion. Perfekt då du kan se alla dina lack och slipper ha några av dem bakom de andra. På hennes blogg går det att läsa och se lite bilder på hur hon gjorde. Även detta är något som jag definitivt kan tänka mej att DYI:a. :) 

Sen var det reseförvaringen då. Jag ville ha nån liten väska som det fick plats mellan 5 och 10 lack plus diverse nageltillbehör. Fanns en massa fint och praktiskt att hitta även där och de här gillade jag bäst:

Så himla cool väska, lite väl stor för det jag hade tänkt mej dock.

Tänk att ha en alldeles egen OPI-låda. Lovely!

Hos AllLacqueredUp hittade jag den här. Älska zebra-ränder!
Men den var lite för stor den här också.



Till slut landade mitt öga på den här lilla rullen från Roo Beauty, och i detta nu är en sådan på väg hem till mej. Vet egentligen inte alls om den blir bra, men jag hoppas det. Enligt beskrivning ska det få plats upp till 14 lack, men jag tänker att i några av fickorna lägger jag andra nageltillbehör, tex fil, "nagelbandsputtare", min lilla borste. Skaffar nog en sån där liten nagellacksborttagningsflaska från Depend också. Det blir nog toppen detta! :)