söndag 29 september 2013

NailArtSunday: Stjärntecken

Med endast någon minut tillgodo tänkte jag visa upp mitt bidrag. Mitt stjärntecken är vattumannen och efter lite tänkande blev det såhär på naglarna.

_________________________________________________________________________________

Uppdatering:

Tänkte att jag skulle lägga till några fler bilder på min Vattumans-manikyr så här kommer de. Tanken bakom är alltså att det ska se ut som bubblor i vatten ungefär. Tyckte inte att 'vågorna' som annars är tecknet för Vattumannen lockade, så jag tänkte lite utanför boxen så att säga. Men efter att jag sett LeLacks, som såklart är värdinna för NailArtSunday, fina galaxymani ser jag nu att det går ju att göra dem så snyggt. Next time.





La på lite extra glitter.

fredag 27 september 2013

Holofredag: China Glaze - Infra Red

Fredag = holo!! Det vet vi ju alla. Detta eminenta tema som Skimmerskuggan startade för bra längesen håller än. Och det är inte så konstigt med tanke på att holo är den definitivt vackraste finishen av alla. Eller vad tycker ni? :)
Detta är inte dagens naglar utan några bilder från arkivet, men det får va okej. Holo är det ju i alla fall, och det är det viktiga. Infra Red från China Glaze's Hologlam-kollektion är ett mörkt cerise lack med en massa vackra regnbågar i. Tyvärr ganska svåra att fånga på bild. Lacket var enkelt att jobba med, lackade först med ett ganska tunt lager och sen la jag på två lite flödigare lager plus överlack (SV såklart). Mycket nöjd. 





onsdag 25 september 2013

Models Own - Blue Purple

Ett lack från arkivet. Då det var väldigt längesen jag bar det här lacket har jag lite svårt att komma ihåg hur det var. Men Blue Purple från Models Own blev ingen favorit hos mej. Det var något med färgen som inte alls gick hem. Har för mej att det var lite svårlackat också, rann lätt ut i nagelbanden. Ser så ut på bilderna i alla fall, att jag har städat men inte riktigt lyckats få bort allt ordentligt.





måndag 23 september 2013

Blå Måndag: Picture Polish - Paradise

Blå Måndag idag!! Tove Nail Me styr skutan och jag är med igen för första gången på vad som känns som en evighet. Även om det varit ganska trögt med bloggandet på sista tiden (och inte bara för mej verkar det som) var jag ju ändå tvungen att visa upp detta fantastiska lack. Införskaffade det genom NailMail när de hade Picture Polish som månadens märke. Hade inget lack från det märket förut men har varit mycket nyfiken på flera av de lack jag sett swatches på på diverse bloggar. Så nu slog jag till. Synd att NailMail lägger ner i slutet av detta år bara... Ett litet sidospår, nu till lacket!

Paradise från Picture Polish är precis som det låter. Ett paradis bestående av den vackraste av grön-blåa nyanser du kan tänka dej, fyllt med pyttesmått glitter i blått, teal och grönt, lite större glitter i lila och holografiskt rosa glitter. Det skimrar, gnistrar och blänker på naglarna och jag kom på mej själv med att stå och beundra dem flera gånger då jag bar det. Lite skirt är det, så det blev tre lager plus under-och överlack.