onsdag 7 augusti 2013

OPI - You Only Live Twice

YOLO: You Only Live Once är ju ett uttryck som används av dagens ungdomar. ( Usch, va gammal jag känner mej när jag skriver så. Men det är jag inte, bara så ni vet. ;) Detta lack skulle kunna kallas YOLT då alltså, You Only Live Twice från OPI's Skyfall-kollektion. Ska vara ärlig och säga att jag inte sett de senaste Bond-filmerna, de med Daniel Craig i huvudrollen. För mej är Sean Connery fortfarande den ultimate Bond, originalet.
Kanske ska skriva nåt om lacket också då. Det är ett vackert lite mörkare fuchsia-färgat lack med massa fint skimmer i fuchsia och guld. I vissa ljus går guldet lite åt det orangea hållet. Syns litegrann på sista bilden. Har för mej att det var två lager lack på bilderna. Kommer helt säkert ihåg att det var lättlackat i alla fall. Flöt på som en dans på rosor.





tisdag 6 augusti 2013

Blå Måndag: OPI - Tiffany Case

Oj, det hann visst precis gå över till tisdag innan jag hann publicera detta. Hade ju tänkt vara med på Blå Måndag, som hålls av Tove Linda har semester. Jaja, det var inte hela världen om jag inte blir länkad. :) Jag har ju semester jag också. Första dagen idag och det har varit en bra dag. Är hemma hos mina föräldrar i hjärtat av Värmland för tillfället. 
Nu till lacket då. Tiffany Case kommer från OPI's Bond Girl-kollektion och är ett liquid sand-lack. Vackert aquablått lack med silverglitter i mindre och lite större partiklar. Jag som är ett stort fan av blått lack i alla nyanser och former älskade detta. Det behövdes tre lager för att jag skulle känna mej nöjd.