söndag 28 juli 2013

Nail Art Sunday! Pond Manicure

Här kommer en nail art för första gången på väldigt länge. Det är inte så att jag inte gjort några på sistone, men jag har inte riktigt haft tid/ork/lust att fota dem och fixa med bloggen. Och det har märkts antar jag. 
Men är tiden/orken/lusten sakta på väg tillbaka tror jag. Det känns som så för tillfället i alla fall.
Detta är alltså en pond manicure och den har fått sitt namn av att det liksom ser tredimensionellt ut som i en damm ungefär. Jag såg några bilder via Lacka-Byt-gruppenFacebook och blev sugen på att prova själv.
Första grundade jag med ett lager vitt, OPI's Alpine Snow, för att slippa VNL och sen lackade jag med två lager Keepin' it Teal från China Glaze. Prickarna gjordes också med AS mellan de olika lagren av KIT. För att vara första gången är jag helt okej nöjd. Blev dock inte så snyggt i kanterna då det vita lyste igenom lite för mycket. Men då vet jag det till nästa gång.








fredag 26 juli 2013

Holofredag: Color Club - Above the Moon

Yaaay! Fredag och det innebär såklart Skimmerskuggans holofredag!! Och för första gången på länge har jag en riktig skönhet att visa er. Above the Moon kommer från Color Clubs Halo Hues. En vacker, lite isig blå med de underbaraste av regnbågar som ögat kan se. Mycket lättlackat, använde mej av två lager plus SV. Älskar blått och älskar holo så det kan ju inte bli bättre än så här. Lycka i en liten flaska liksom. :)






tisdag 23 juli 2013

China Glaze - Exquisite

Det här lacket ligger på gränsen till att vara ett 'tant'-lack. Alltså ett sånt som tanter gillar, rosa, skimmer/frost och diskret. Men jag gillar det också, och jag är ingen tant. ;) Det är något skirt, har för mej att det är tre lager på bilderna och viss VNL syns. Men det var inget som jag stördes av. Exquisite kommer från CG's United in Purpose-kollektion från 2012 som släpptes till förmån för Breast Cancer Awerness.





fredag 19 juli 2013

OPI - Get your Number

OPI's Get Your Number från Mariah Carey-kollektionen föll mej verkligen i smaken. Blått är en av mina favoritfärger på lack. Och det här gjorde mej inte besviken. Nu var det väldigt längesen jag bar det men jag vill minnas att jag använde mej av 3-4 lager. Gillar verkligen att det liksom gnistrar av silver i lacket.







tisdag 2 juli 2013

Följ mej :)

Följ min blogg med Bloglovin

Det har varit extremt tyst här länge nu. Men jag hoppas på en ändring inom en snar framtid. Hoppas ni hänger med. :)