onsdag 13 februari 2013

Give away hos Lacky Corner.

Helena Lacky Corner firar ett år med bloggen och har fixat en riktigt fin give away i och med detta. Såklart en måste vara med på den. Vinsten är hela $50 att shoppa loss för på Llarowe. Har inte handlat nåt där förut, men måste nog göra det snart känner jag. Oavsett om en skulle ha turen att vinna eller ej. MÅNGA fina lack där.



Bilden är Helenas som jag lånade från hennes blogg.

söndag 3 februari 2013

NailArtSunday!

Ja, jag hinner precis! Dagens tema till NailArtSunday, Lelas utomordentliga initiativ, är ju som ni säkert vet streck. Jag funderade en bra stund på vad jag ville göra och efter ett tag kom jag på nåt jag sett nånstans...efter lite googlande och letande kom jag på vart jag såg tutorialen och drog igång. Det blev alltså fiskbensmönster av mina streck. Använde mig av några av mina nya fina Essie-lack till detta: Blue Rhapsody, Dive Bar och Trophy Wife.
Det var egentligen inte så svårt, men när jag var klar så kändes det som att det var nåt som blev fel. Dock orkade jag inte göra om.





 

lördag 2 februari 2013

China Glaze - I'm not Lion

Grrrr... Här kommer några bilder på I'm not Lion från China Glaze's Safari-kollektion från förra året. Ett glittrande lack som skimrar fint på naglarna. Glittret består av guld, silver och holografiskt och det ligger i en klar bas. Skulle vilja beskriva färgen som att den drar lite åt det beiga. Om det inte vore för det holografiska i lacket skulle jag inte känt mej helt bekväm i det. Beige är inte min grej. Men detta funkade alltså. Tre lättlackade lager för tillräcklig täckning.





fredag 1 februari 2013

China Glaze - Haunting

Här kommer ett lack jag bar för ganska längesen nu. Tänkte att det var så dags att visa upp det. Detta är alltså Haunting från China Glaze's Halloween-kollektion från 2011 med samma namn. Det är ett svart lack med en massa pyttesmått silverglitter i. Ett riktigt snyggt svart lack och glittret ger det ytterligare en dimension, får en att tänka på en nattsvart himmel med en massa stjärnor. Flyter på fint på två lager.