måndag 31 december 2012

Wishlist 2013 - China Glaze

Det blev inget NailArtSunday inlägg idag tyvärr. Men här kommer nånting annat. Jag har surfat runt på eBay ett bra tag nu ikväll och måste bara lägga ut en liten önskelista. Det finns ju så himla många fina lack så jag blir helt tokig. En del är nya och en del är gamla godingar. De här kommer alla från China Glaze.

De här nya glitterlacken från China Glaze ser ju helt galet läckra ut. I want them all!!

Det här ser roligt ut, en kan nog göra en hel del enkla men ändå snygga nailarts med dem.


En gammal men åh så snygg kollektion. Jag har några av dem, men hade inte haft nåt emot att äga dem alla.
OMG: den mest hypade kollektionen någonsin tror jag. Har ju några av dem, men tänk er att äga alla. Bara tanken på det ger mej lyckokänslor,
 

lördag 29 december 2012

Color Club - Winter Affair

Ber om ursäkt i förväg för bilder som inte alls blev nåt bra. :(
Winter Affair från Color Clubs julkollektion 2012 med samma namn är ett vackert mörkt vinrött lack med lite guldigt skimmer som lyser igenom i vissa vinklar. Jag trivs mycket bra i detta lack, dock har jag bara haft det på tårna än så länge som synes. Det gled på bra och täckte fint på två lager.






fredag 28 december 2012

Holofredag: China Glaze - Glitter Goblin

Ja, holofredag idag! :) Och jag hänger på, dock med ett lack som ligger lite på gränsen, men jag hoppas det får godkänt. Glitter Goblin kommer från China Glaze's Halloween-kollektion Wicked från detta år. Det består av glitter i silver, orange, holografiskt och nånting som går åt det rosa hållet i en klar bas. Trivdes väldigt bra i detta glitter och det var relativt lätt att få det opakt. Vid första strykningen händer inte så mycket, men om en låter det torka lite innan en fortsätter så fastnar nummer två och tre riktigt fint och det blir alltså tillfredsställande opakt på tre lager.
 




 
En ofokuserad bild för att verkligen visa det holografiska.


torsdag 27 december 2012

China Glaze - Ruby Pumps

Denna skimrande skönhet har jag velat ha länge, men har inte blivit av att jag skaffat den förrän nu. Skulle vilja påstå att det är det perfekta jul-lacket. Finaste röda färgen fyllt med en massa härligt guldrött glitter. Ruby Pumps kommer från China Glaze's 2009 års julkollektion Loves You Snow Much. Och jag håller med Scrangie när hon säger att det är här är originalet bland röda glitterlack. Täckte utan problem på två lager.





onsdag 26 december 2012

China Glaze - It's Alive

It's Alive kommer egentligen från China Glaze Halloween-kollektion Haunting från 2011, men jag tycker ändå att det funkar som ett jul-lack också. Det har en murrigt grön färg som påminner lite om en julgran i färgen. Förutom att en gran inte består av runda och hexagonala gröna glitter i olika storlekar. ;) Jag gillar verkligen gröna lack men det här var inte riktigt min favoritnyans, även om glittret väger upp det en hel del. Två lager räckte gott och väl för full täckning.





tisdag 25 december 2012

China Glaze - Mrs. Claus

Eftersom det fortfarande är jul så tänkte jag köra vidare och visa lite olika lack som går i julens färger. Och först ut blir ingen mindre än Tomtemor herself, Mrs. Claus från China Glaze julkollektion 2010 'Tis the Season To Be Naughty And Nice (puh långt namn). MC består av en ljust röd jellybas smäckad med rött glitter. Det är väldigt skirt så fyra lager gick åt för att få det så opakt som jag ville ha det. För att få ut det allra bästa av det här lacket är det nog smart att lägga det över ett annat. Det var inget lack jag direkt jublade över, men det var ändå ganska mysigt att bära det. Speciellt i juletider.




 

måndag 24 december 2012

Blå måndag: Deborah Lippman - Mermaid's Dream

Nu då ska vi se om jag inte lyckas komma tillbaka till bloggandet på riktigt, nu idag när det är julafton och allt. Och jag kör på blått. ganska otippat kan en säga. Hade tagit med mej en massa lack hem till mor och far där jag firar jul och det var inte lätt att välja bland alla raringar. Men till slut så vann Mermaid's Dream från Deborah Lippman. Och det passar ju ypperligt till Mrs. Data's Blå Måndag. MD är ett ljust blått/turkost lack med en massa spännande detaljer. Först skimmer i vad som verkar vara guld och turkost och sen lite större glitter i blått. Det blänker och glittrar om det och det här lacket gör verkligen skäl för sitt namn, är helt övertygad om att sjöjungfrur kulle ha den här färgen (bland andra) om de fanns.








Så, det här var ju inte direkt det juligaste inlägget som gjorts en dag som denna, men "det går lika bra med selleri" som Werner och Werner brukade säga. Om ni inte fattade det så spelar det inte så stor roll, jag är antagligen äldre än er i så fall. Det jag ville komma fram till efter en massa rabblande var att jag hoppas er jul har varit fin och fridfull, att ni fått nåt fint ni önskat, att ni umgåtts med de ni ville och att ni fått äta riktigt god mat och lite (eller mycke) godis på det. Det har jag i alla fall. Så från mej till er önskar jag en riktigt god fortsättning.

söndag 16 december 2012

Nyheter.

Har fått hem lite nya lack den senaste tiden. Och det är ju aldrig fel. ^^


Mina allra första fina Deborah Lippmans. Across the Universe, Bad Romance, Let's go Crazy & Mermaid's Dream. Oj, vilka vackra lack!

It's a Trap-eze!, Whirled Away och Water You Waiting For från Cirque de Soleil-kollektionen.

Ruby Pumps.


Port-Folio, Gift of Sparkle & Winter Affair från Color Club.

You Only Live Twice & Tomorrow Never Dies från Skyfall-kollektionen.

lördag 15 december 2012

Lite mer update.

Åh, jag är så glad över att vara tillbaka i datorvärlden igen så ni anar inte. Kvällen har spenderats med att läsa ikapp i en massa nagellacksbloggar. Tråkigt nog kommer jag ju inte åt min gamla länklista, så jag hoppas att jag inte missar någon pga det. Nu har jag i alla fall lagt in alla jag följer i Google Reader, så jävla smart verktyg. Synd att jag inte använde mej av det från början. Men, men det är lätt att vara efterklok. Borde egentligen gå och lägga mej nu, men vill ju lacka lite också. :) Ska på julfest imorn så det får bli nåt juligt.

fredag 14 december 2012

China Glaze - Gaga For Green

Oj, här kommer ett lack jag bar för väldigt längesen. Hade glömt bort att jag laddat upp bilderna i arkivet. Gaga for Green kommer från CG's ElectroPop-kollektion från i våras. Det är ett härligt gräsgrönt creme-lack, får mej att tänka på en sommaräng. Tror jag använde mej av två lager, det glänste riktigt fint.







torsdag 13 december 2012

Gina Tricot - Alexis

Alexis, ett lack helt i min smak. Påminner lite om OPI's The Show Must Go On, men bara lite. En behöver definitivt ha bägge. ^^ Innan jag äntligen kunde lägga händerna på det var jag inne på min lokala Gina-butik och rotade runt en hel del i deras nagellackslåda. När jag frågade efter det hade de tyvärr ingen aning, men skulle lägga namnet på minnet. Eftersom en nära kompis jobbar där så känner jag dem också litegrann, och några dagar senare fick jag ett sms från min kompis som berättade att de ställt undan ett till mej. :) Det är fin service det. Tror faktiskt flera stycken i butiken skaffat det också, tack vare mej. 
Så, till lacket då. Röd-rosa liksom lite duokromt med lite guldskimriga inslag av glassfleks. Det täcker bra på två lager, men har för mej att jag körde på tre.












onsdag 12 december 2012

I'm back!

Ja, nu har jag fått mej en ny dator. Det gick fortare än jag räknat med, men det är bara positivt. Den är rosa. :D Och så fin, så fin. Nu ska jag bara lära mej hur Windows 8 funkar också. Men det kommer nog.