lördag 30 juni 2012

Zoya - Zuza

Zuza var det tredje av Zoya's sommarkollektion Surf som jag provade. Ett turkost lack med foilfinish. Mycket fint. Har för mej att jag hade två lager på bilderna, lättlackat var det.








fredag 29 juni 2012

Depend - Ocean Blue 2033

Holofredag! Ocean Blue pryder mina naglar idag. Tyvärr lyser(?) solen med sin frånvaro, så bilderna är tagna med lampa och blixt. Men det funkar det också, tycker jag iaf. Lacket då: havsblått (duh) men en massa fint holo i. Det behövs inte mycket ljus för att regnbågarna ska titta fram. Som alltid är det lite svårt att lacka med dessa lack, men jag fick in en bra teknik tyckte jag. Först ett tunt lager och sen två flödiga. Tre sammanlagt alltså.






tisdag 26 juni 2012

Duochrome giveaway från Neglelakkmani.

Neglelakkmani har en helt underbar give away på sin blogg och jag är ju bara tvungen att vara med. Ser ni vilka godingar här under. Orlys Space Cadet och Models Own-lacken har jag kikat på flera gånger men inte kommit mej för att beställa. Tur att man har chansen, om än liten, att vinna dem nu då. :)


måndag 18 juni 2012

Zoya - Kimber

Det här lacket hade jag på för några veckor sen nu. Kimber är ett fint korallrosa lack med guldigt skimmer i. Den liksom lyser och glöder på naglarna. Vill minnas att det var lättlackat och täckte bra på två lager.







söndag 17 juni 2012

DIY part. 2

Ni kanske kommer ihåg att jag börjar göra ringar med nagellack i, om inte kan ni läsa om det här. I alla fall, var bara tvungen att lägga upp några bilder på mina senaste kreationer. Har förfinat min teknik något, kommit på vad som funkar bäst/blir finast. Och idag kom jag på det! SPLATTER!! Va tvungen att sätta igång med det med detsamma och resultatet ser ni nedan. Använde mej av lacken från Zoyas Surf-kollektion. Jag är mycket nöjd.



lördag 16 juni 2012

Essie - Navigate Her

Bar detta lack för ett par veckor sen och jag trivdes ganska bra. Inte riktigt jättesmickrande till min hudton kanske, men ändå, jag brukar inte bry mej så noga så länge lacket är snyggt. Och det är Navigate Her. Ett pistagegrönt creme-lack som var riktigt fint att lacka med. Om jag inte minns fel klarade jag mej bra på två lager.






fredag 15 juni 2012

Depend - Raspberry 2027.

Åh, härliga fredag och jag är med på holofredag på rätt dag denna gång. (eftersom detta är ett tidsinställt inlägg :-P ) Dagens holo är det tjusiga Raspberry från Depend. Ett hallonrosa lack med mycke holo, om är mer scattered än linjärt. Jag trivdes mycket bra i detta och lättlackat var det. Tre lager på bilderna.






torsdag 14 juni 2012

Black Spotted.

Har ni hört talas om OPI's nyaste grej? Läste precis om det hos Fashion Polish, och oj vad jag vill ha detta!! Tydligen säljs det bara på franska Sephora dock, och på några utvalda ställen i USA. Tråkigt värre. Efter en snabb titt på eBay så verkar det finnas några iaf, men till hutlösa priser. Jaja, får väl va med i FP's giveaway och hoppas på tur helt enkelt.
Det här helt nytt va? Jag har inte hört talas om det förut. Känns så mycket roligare än shatter måste jag säga. Coolt att det liksom blir "hål" i färgen. Tänk er de ändlösa kombinationerna...
Känner mej som Homer när han tänker på sitt älskade öl. Mmmm..dregel..


lördag 9 juni 2012

Depend - Ocean Green 2036

Åh holofredag är här! Och jag är med!! Jippii!! Jag har med hjälp av rara Sara skaffat fyra av de holografiska lacken från Depend. 

Så började jag skriva igår och sen vart det inte klart. Så det får bli hololördag för mej istället. Ocean Green var det jag hade på naglarna, nummer 2036. Havsgrönt lack med mycket fint holo i. Syns inte så mycket i skuggan som synes på första bilden, men minsta lilla gnutta ljus och regnbågarna skimmrar till så fint så.








torsdag 7 juni 2012

Depend - 310

Åh vilken fin färg! Jag är verkligen en sucker för blå lack. Detta är ett mellanblått lack med foilfinish. Det glittrar och har sej på naglarna. Använde mej av två lager här.






onsdag 6 juni 2012

Nail Art á la Sweden.

Dagen till ära har jag prytt naglarna med Svenska flaggan. Inte jättenöjd med resultatet, men det får duga. Kommer åka av ganska snart ändå. Redan ikväll tror jag.



Edit: Det gjorde jag inte. Tog av manin alltså. Målade högerhanden också istället och bar det nån dag till.