onsdag 30 maj 2012

Zoya - Carly

Valde att lacka med finfina Carly allra först. Och tyvärr är jag lite besviken, på formulan som inte alls var så bra som jag hade tänkt mej. Den var liksom tjock och trögflytande på nåt vis, svårt att få den jämnt över nageln utan kala fläckar eller stora pölar. Lager nummer två gick dock lite bättre och med Seche över så blev det ändå helt okej. Kanske en träningsgrej? Det är ju en gudomligt fin färg iaf, mörk lila med en massa härligt skimmer som ger det ett fint djup.





fredag 25 maj 2012

Layla - Jade Groove

Woohoo! Holo-fredag och jag är med! Fick hem ett till paket igår och kunde inte motstå att lacka med fina fina Jade Groove från Layla. Det här och Coral Glam är mina allra första Layla-lack, men absolut inte de sista. Ljusgrönt och det är helt galet mycke holo i det. Jag älskar det!!
Fuskar lite och bloggar från jobbet. Första bilden tog jag ute i solen på resten. Den andra är från igår kväll, med blixt. 






Nyheter.

Igår kom de: mina allra första Zoya-lack. Jag ser sjukt mycket fram emot att lacka med dem. Tack vare Pamsan hittade jag dem på Ebay till ett helt klart överkomligt pris. Tack för tipset!

Älska paket! Speciellt de som kommer från det förlovade landet i väst.
Hela Surf-kollektionen i sin härlighet: Carly, Kimber, Rory, Myrta, Meg och Zuza.

Söt unge! Och bra tänkt av Zoya. Har ju tänkt bli preggo nån gång...i framtiden.
Nu till den ständigt återkommande frågan: vilket ska jag börja med?

torsdag 24 maj 2012

Vill ha.

Kolla in denna helt suveräna giveaway!! Hoppas, hoppas, hoppas på tur. Laylas lack verkar ju va de överlägset bästa holo-lacken som finns just nu.

(bild från http://www.mynailpolishonline.com/)


OPI - Warm & Fozzie.

Warm & Fozzie från OPI kom ju med vinter-kollektionen The Muppets 2011, men jag tycker den funkar i sommarvärmen också. Ett varmt, brunt lack med mycket koppartonat skimmer i. Gnistrar till nåt guldigt när man är ute i solen också. Härligt!


Varför ha bruna fötter när man kan ha bruna tånaglar?
Ser ni va fint?

DIY

Jag är en riktig DIY-tjej. Tycker det är himla kul att pyssla med en massa olika saker. Och nu har jag hittat ännu en grej att göra. Inte nytt på något sätt, men himla kul ändå. Hittade en jättefin blogg med en bra tutorial och bra länkar till Etsy, där jag beställde grejerna ifrån. Men nu är jag lite sur på mej själv, för jag hittar inte tillbaks till just den bloggen. Såklart har vi sett detta på flera ställen, men jag gillade den här av nån anledning. Jaja, kanske hittar den sen och lägger in i efterhand. Gav bort en i present till min kompis Lina som hade kalas i helgen. Hon gillade den. Kul!

Edit: Nu har jag äntligen hittat tillbaks till bloggen jag nämnde ovan. Rebecca Likes Nails heter den. Måste komma ihåg och lägga till såna som favoriter. Eftersom man ofta kollar på en blogg som länkar till en annan som länkar till en tredje blir det lätt bortglömt, av mej iaf.

Essie - Shine of the Times, Kicks - Evening at Chateu Marmont & China Glaze - Emerald Fitzgerald.


Det kommer bli några stycken.

tisdag 22 maj 2012

China Glaze - Make Some Noise


Make Some Noise från China Glaze ElectroPop-kollektion. En fin röd som drar mot orange och även lite mot korall, typ. Den riktigt fin på. Den täckte riktigt bra också, verkade lite skir först men på bilderna är det två lager. Jag tog dem två dagar efter jag lackat och som synes ser det fortfarande bra ut, förutom på pekfingret då, som jag gömt.



tisdag 15 maj 2012

Nyheter på ICA.

Jag har läst hos flera andra att de hittar massa fina lack på sina ICA Maxi runtom i landet. Och nu var det äntligen min tur! När jag sprang in där lite snabbt efter jobbet hittade jag dessa två ställ från Color Club, Take Wing och Magnetic Force. Ganska utplockat som ni ser. Jag valde den minst populära, om man ser till hur lite det finns kvar av de olika lacken, Metamorphosis. Kommer i ett eget inlägg snart.

Take Wing.
Magnetic Force.

torsdag 10 maj 2012

Pink Gradient - Full Spectrum över Tour de Finance.

Essie's Tour de Finance visade jag ju igår. Bar det i slutet av förra veckan. På lördagen var det dags för fest hos en kär vän. Jag ville inte ta av det, men pga tipwear såg det inte tiptop ute längre. Då kom jag på den smarta idén att göra (ännu en) gradient. Lackade med fina Full Spectrum från China Glaze's Prismatic-kollektion. Riktigt nöjd med resultatet. De passade ypperligt tillsammans. Gillar glitter-gradients. (kan ha nåt att göra med att de inte är lika jobbiga att ta av som hela glitter-manis.) :D

Bilderna är tagna dagen efter. Vågar inte visa pekfingret då en liten olycka var framme där.
 



onsdag 9 maj 2012

Essie - Tour de Finance

Tour de Finance från Essie är ett fint fuchsiafärgat lack. Det var lätt att lacka med, bra formula och täckte bra på två lager. Det finns ett diskret blått skimmer i, som ger det lite extra djup. Dock syns det mer i flaskan än på nageln. Jag gillar det, man blir glad när man tittar på naglarna.







XOXO

lördag 5 maj 2012

China Glaze - Drawn To You

Drawn to you från China Glaze's Magnetix-kollektion. En fin mellanlila färg med lite skimmer i silver i. Tydligen verkar min magnet inte funka som den ska. Ser ni att det liksom är bara halva som får det där fina stjärnmönstret. Förutom på tummen. Jag kanske gjorde fel... Men jag tyckte det var fint och var nöjd, så då var det ju inte fel ändå. :)








fredag 4 maj 2012

Premier.

Vem gillar inte premier? För inte så längesen hade Damernas Värld ett mycket förmånligt erbjudande: 5 st tidningar (tror jag det var) och tre lack från OPI för endast 98:- plus porto.
Nu är inte DV någon tidning jag läser ofta, men den kan vara trevlig att bläddra i ibland.
Och som ni nog förstår var det inte för tidningens skull jag nappade.

De här fick jag: Bubble Bath, Top Coat och Alpine Snow.

tisdag 1 maj 2012

Ny burk vs gammal burk.

Den här burken från Depend är det bästa jag vet. Så enkelt att ta bort lacket med den.
Och det bästa av allt, om man råkar förstöra manin på en finger, tar man hjälp av burken.
Förut när jag använde bomull lyckades jag alltid förstöra även de fingrar som jag höll bomullen med. Men inte längre. Tack Depend!

Superbra!
Häromdagen kände jag att det var dags att skaffa en ny burk. Den jag hade var liksom inne på sista versen.

Lite skillnad, ja.


Vad jag förstår så är det ju ingen ny grej detta. Men jag säger såhär: Om ni inte har skaffat en redan, gör det!